thefarside

"Vi tar en kaffe på Hennings"

Publicerad 2009-10-31 16:23:40 i Allmänt,

Hennings uppe vid I11 i Växjö är inget gemytligt, gulligt, mysigt och hembakat café om man nu tror det. Det är en vrå på köpcentret. Ungefär vid inslagningshörnan och den jädra hästen som inga småkottar vill åka med längre. Vill man fika i Växjö ska man gå på Cardinal. Det skulle man iaf göra på den tiden jag bodde där. Det var "the shit" för torsdagsfikan med kusinen.

Torsdagen och fredagen denna veckan bjöd på Skånevisit til familjen S. Min tidigare publicerade kravlista bockades av och dagarna fick väl godkänt. Vi hann busa lite, käka lite god mat, dricka lite vin och gotta oss i bröllopsfoton. På hemvägen igår hade jag lyckats boka in några stycken för många planer för kvällen. Det var tapas med fröken L, "titta förbi" fröken F på hennes jobb och kanske träffa mannen H. Jag hann dock med allt. En smula rund under fötterna tog jag en minitaxi till berget och bubblade friskt om ditten och datten då H kanske mer var intresserad av filmen han följde.

Idag har vi gjort entré på IKEA för inredningschecking. Gillar vi samma saker liksom. Den är bra. Mitt skräcksenario var nog att herr H bara ÄLSKAR plast. Huga. Det gör han inte kan jag tillägga.

Nu hockey, funderar dock på att kolla in senaste avsnittet av BSF då favvolaget inte pryder skärmen ändå. Första ölen är öppnad, groggvirket inhandlat och sjuhundra kilo ljus tända. LÖRDAGKVÄLL!

Om

Min profilbild

Fröken E

Glöm surdegar och proffsfotografier. Här får man vara sig själv en stund.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela